Aktuelt

Betongstunt.png

Betongkurs på Hellerud VGS

30.08.2017

Hellerud videregående skole i Oslo arrangerte et eget Betongkurs på startet av skoleåret. Elevene fikk en praktisk tilnærming til faget betong ved bygging av forskaling og støping av betongvegg.


ID-kort.png

Stabil andel norske med HMS-kort på byggeplassene

27.07.2017

Årets HMS-kort statistikk viser at andelen norske som jobber på byggeplasser har stabilisert seg rundt 70 prosent, mens svenskene reiser hjem.


Lene_murer.jpg

BNL ønsker flere kvinner i byggenæringen

08.03.2017

– Kun 8 prosent av samtlige ansatte i byggenæringen er kvinner. Vi må jobbe mer og bedre for å rekruttere talentfulle unge mennesker - særlig kvinner - og kommunisere mulighetene som finnes i byggenæringen til ungdom som står foran valg av utdanning, sier Jon Sandnes, adm. dir i BNL i anledning 8. mars.


heisekranogsol.png

Sysselsettingsvekst i byggenæringen

18.01.2017

Antall ansatte i byggenæringen har økt med 11 prosent fra 2008 til 2014 viser fersk rapport fra FAFO. Den største andelen av sysselsettingsveksten er knyttet til små og mellomstore bedrifter.


JørgenLeegaard_standard.jpg

«Yrkesveien» er på rett spor

30.11.2016

Byrådet i Oslo har lagt frem «Yrkesveien», en ny strategi for fag- og yrkesopplæringen i Oslo i dag. - Tidlig introduksjon til praktisk læring er viktig for senere yrkesvalg. Høvelbenken ønskes derfor svært velkommen tilbake til skolen, sier Jørgen Leegaard, kompetansedirektør i BNL.