Aktuelt

Nye_leiligheter.png

Fersk markedsrapport viser vekst i anleggs- og boligsektoren

27.11.2016

Tall fra BNLs markedsrapport viser en vekst på 4,2 prosent i år. Det er anleggsektoren og bygging av nye boliger som skaper vekst og arbeidsplasser i byggenæringen.


JonogMorten.jpg

Samlet forslag på sentral godkjenning

15.11.2016

Et bredt utvalg med representanter fra bygge- og anleggsnæringen har i dag levert et forslag til kvalifikasjoner til bedrifter som ønsker sentral godkjenning. – Dette har vært en krevende prosess, men vi er fornøyd med at utvalget legger frem flere forslag til hvordan kompetansekravene for sentral godkjenning skal vurderes, sier Jon Sandnes, administrerende direktør i BNL.


Nye_leiligheter.png

BNL mener det trengs en gjennomgang av virkemidlene i boligmarkedet

20.10.2016

Regjeringen har bred omtale av boligmarkedet i forslaget til budsjett, men ingen nye effektive tiltak. Det norske boligmarkedet er ikke lengre ett, men mange ulike. Derfor blir boligmarkedet krevende å regulere når det er få regionale virkemidler i verktøykassen, mener BNL.


Fakta om byggenæringen

08.05.2014

BNL har samlet sammen omsetningstall, antall bedrifter og antall ansatte i byggenæringen fra alle landets fylker i brosjyren "Fakta om byggenæringen. " Brosjyren synliggjør næringens bidragsyter til arbeidsplasser og verdiskaping i hele landet.