Risikosituasjoner - visualisering

Byggenæringens Forlag har utarbeidet et illustrasjonarkiv. Alle illustrasjoner er todelt og viser risikosituasjoner med "riktig/galt" tilnærming.

Illustrasjon HMS

Et klikk på en av kategoriene gir deg muligheten til å laste ned tegningene. Du kan også søke på et enkelt søkeord, for eksempel; stillas, kjøretøy, grøft, og få opp relevante illustrasjoner for ditt søk. Det er kostnadsfritt å laste ned og bruke illustrasjonene digitalt til undervisningsformål. Hvis du ønsker høyoppløselige filer kan disse kjøpes fra Byggenæringens Forlag.

Alle illustrasjoner er todelt og viser risikosituasjoner med "riktig/galt" tilnærming. Et klikk på en av kategoriene nedenfor gir deg muligheten til å laste ned de tegningene som tilhører den aktuelle kategorien. Du kan også søke på et enkelt søkeord, for eksempel; stillas, kjøretøy, grøft, og få opp relevante illustrasjoner for ditt søk. Det er fritt å laste ned og bruke illustrasjonene digitalt til undervisningsformål. Hvis du ønsker trykksaker eller høyoppløselige filer kan disse kjøpes fra Byggenæringens Forlag.

Registrerer du deg som instruktør, veileder eller lærer vil du også få  tilgang til en lukket tjeneste med nyttige hjelpemidler for HMS-opplæring i bedrifter og skole.


KONTAKT
AliRezaTirna_shv.jpg

Ali Reza Tirna

Fagsjef HMS

  Telefon:  

  Mobil:   97612323

  E-post: